sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Bandras DaSilva #19525
    Igen, én is valahogy így gondolom.

Az már egy másik kérdés, hogy a fejlesztők miért hagyják ezt figyelmem kívül? A legtöbb delve, dungeon csak arról szól, hogy aoe mint az állat aztán megyünk tovább. Ebben néhány kaszt jobb, pár másik meg nagyon nem. Szóval minden életképes lehetne, ha gondoltak volna rá a fejlesztők.

Mondjuk azért az is durva amikor healerként én tankolok és dpselek is mert a többiek teljesen életképtelenek a partyban. Sokan nem tudom mit csinálnak, de olyan dpseket lehet látni néha, mintha az lett volna a céljuk, hogy minél kisebbet sebezzenek. Az is elgondolkoztató amikor nekem mint healernek egy jó 6k-val több a hp-m mint a tanknak, aki magasabb szintű is nálam és buffolva is van.

Szóval sok játékosnak fogalma sincs, hogy mit akar és mindenre rak egy kicsit és aztán nem is jó az az adott toon semmire. Aztán ha szólsz nekik, akkor még meg is sértődnek mellé.