sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Lengyel2
    Én azt mondanám, bár én nem vagyok egy nagy szakértő, hogy amíg felfelé szintezel, lvl 50 alatt, max. két szakmát tanulj ki, mert nem lesz sok skill pontod, és ami jön, azt jobb a karakter erősítésére költeni. Ha már magas szintű veterán a karakter (most még a vet rendszerben), akkor elkezdenek felhalmozódni az el nem költött skill pontok, na akkor már lehet többet költeni belőlük új szakmákra.
    Azt is tapasztald ki, melyik szakmát érdemes a napi writ-eket elvállalva fejleszteni, és melyeket nem éri meg. Általában azt mondják, hogy pl. az Alchemy szakmában megéri daily writ-ezni, mert a jutalom általában többszöröse annak, amit a feladat végrehajtásába befektettél (ez nekem is bevált), de más szakmáknál ez nincs így, nekem pl. a Clothing és a Blacksmithing napi writ-ek csúnyán ráfizetésesek.