Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Hogy jatszhatunk e valamikor is Atmoran, Akaviron, Yokudan vagy Aldmerisen, stb. eddig elsullyedtnek/elpusztultnak hitt kontinensen? Szerintem igen.
Hogy mindez az ESO-ban? Szerintem kizart.
Ket okom is van, amiert EN igy gondolom :)
- Az elso, hogy Akavir, Atmora, stb. megjelenese akkor potencialt rejt (mint mondjuk a Dwemer mitologia), amelyet nem fog hagyni a Bethesda egy mmoban elsokent elsutni. Ezek a teruletek szerintem uvoltenek azert, hogy teljes TES reszt kapjanak, annak minden lehetosegevel.
- A masodik, hogy az ESO a multban jatszodik, es megborulna a korabbi (de idoben kesobbi jatszodo) TES jatekok vilaga azzal, hogy ha a jatekosok eljutnanak valahova ezek kozul. Miert? Mert nem csak barlangrol vagy romrol beszelunk, amelyet maximum a kornyeken ismernek, hanem ket olyan lehetseges expediciorol, amely nagyobb volumenu annal, hogy errol ne szamoljon be senki a kovetkezo ezeregynehany evben.
De a realitas megvan, hiszen pl Akavir ezer szallal kotodik Tamrielhez, es nem csak ok jottek at hozzank (vagy ilyen, vagy olyan indokkal), de pl a legendak szerint sok Tamrieli hos is azzal fejezte be palyafutasat, hogy elhajozott Akavirra, egy utolso kalandra. Azt tudom csak elkepzelni, hogy a kovetkezo TES reszben esetleg bekerul Akavir, ott megkapjuk az eddig kicsit hianyos (forras nem nagyon van ertheto okokbol) mitologiat, megismerjuk a vilagot, majd kiderul, hogy a multban is voltak mar nem kis expediciok, es ekkor jon a kepbe majd az ESO. De mindez csak tipp a reszemrol.