Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Bandras DaSilva #19385 Én attól tartok, hogy kb. semmit. Még kicsit porolgatják a rendszert a konzol startra. Azért van mit csinálni még mert pl. group finder nem nagyon műkszik, ami azért csak fontos lesz a konzolosoknak (bár azt is el tudom képzelni, hogy ott egy jól működő rendszer lesz).
PvP-ben is lenne még mit csiszolgatni.
Veterán szintek sztem addig már nem tűnnek el, pedig talán logikus lépés lenne azt még gyorsan meglépni és a maradék pár hónapban még finomítani együtt az egészet. Attól tartok, hogy leginkább ilyen crown store-os cuccokat fogunk majd látni és leghamarabb a konzol start után lesz vmi content update, hogy mondhassák, hogy milyen gyorsan tolunk nektek vmi jót.
Mondjuk ha valaki konzolos tudja majd tesztelni a konzol betat arról érdemes volna hallani, mert azt sem tartom teljesen elvetett ötletnek, hogy a két dolgot teljesen szétszedik és más-más időpontokban érkeznek frissítések.