Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Ehhez kapcsolódóan egy észrevétel. Egyéni szoc. probléma, én tudom, de annyira megszoktam már a többi mmoban (még ha nem is mindben), hogy minden tárgyat meg tudsz nézni előzetesen, hogy áll rajtad, illeszkedik e ahhoz, amit szeretnél, vagy nem, stb. Az ESO-ban is felmerült ennek a kérdése még tavaly, és jött a válasz, hogy majd egyszer, meg hogy nehéz implementálni, stb. Persze, most kicsit geci leszek, de a kisördög azért kimondatja velem, hogy "bezzeg" a Crown Store indulásához össze tudtak vágni egy olyan preview ablakot, amelyben nem hogy a ruhák, páncélok, stb., de még a mountok is a karakter segge alá kerülnek és (elő)nézhetőek. Kíváncsi leszek, hogy ez a feature ingame mikor fog visszaköszönni. (a barber shopot most hagyjuk, gondolom jön majd egy "extra hair" DLC és akkor azzal érkezik az is :D, csak hogy megint szemétkedjek)