sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Aloe Vera
    Hát akkor segíts nekem plz a játékélmény elérésben és a játék élvezetében, van egy vet 14-es sorcim amivel szinte kizárólag pvpzek, minden questet megcsináltam vele minden frkació területén. A pvp terület szinte üres mert mindenki farmol. 3 nap alatt a pvpvel majdnem megvan a 15% az első csp elérésben.

Akkor most? Én ezzel a karival szeretnék játszani - nem farmolni- de kivel és miért ?

ui: ja és összesen 5 trialt futottam és nem is rusholtam max szintre, illetve ha a 4 hónap az rush akkor igen, és nem éreztem, hogy a tutiban ülök amikor elkezdtem a pvp-t.

Nem akarok vitázni veled pusztán a véleménycsere végett nem mindenki HC gamer aki most háborog és úgy érzem joggal, de egyébként meg én megértem a HC gamereket is, mert azért akárhonnan nézem mégis csak munkát rakott a karakterbe.

Namindegy valószínű túl fogjuk élni, de azért hadd ne ünnepeljek.

Szép napot mindenkinek.