Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Aloe Vera #19304 Nephin, nem az a gond, hogy nem lett szebb a játék, és nem is a csp és nem is az alkalmazkodás. Az elv ahogy az új rendszert megcsinálták az a gond.
Miért? Roppant egyszerű. Ha a csp rendszer az eddig elért szint, skill, erő stb továbbfejlesztésének lehetőségét jelentené senki nem szólna egy büdös szót sem. De itt nem ez a helyzet sajnos.
Hanem az, hogy fogták a karaktered és visszanyírták, mint egy birkát és odab..ták neked, hogy nesze paraszt húzzad ha akarod arra a szintre hónapokig tartó grinddel ahol tegnap állt.
Nekem a két kölök mellett 1-2 óra játékidőm van már ha van. Nekem nagyon sok hónapba telt egy vet14-es kari kihúzása, felöltöztetése, a pvp17 elérése ésatöbbi.
És most nem arról szól a játék, hogy hogyan erősíthetem továbbá a karit kreatív módon, hanem arról, hogy hogyan érjem el megint hónapok alatt azt amit már elértem.
Az age of conanban a funcom ugyanúgy meghúzta ezt lépést, csak ott a karikat nem nyírták vissza, hanem a már meglevő skilleket erősíthetted vagy új irányba fejleszthetted + dobtak egy alapjátéknyi új területet és vagy 20 új Hm dungeont és 2 új raidet.
Na én itt erre számítottam de nagyon nem ezt kaptam. És igen kurva pipa sok ember ....