sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Lengyel2
    Egyik kedvenc emlékem kezdő játékos koromból, kb. olyan szintű voltam, mint most te, lementem egy föld alatti könyvtárba, ahova egy quest vitt le, és ott beszélnem kellett egy ős öreg emberrel, miközben persze előtte átvágtam magam néhány ellenfélen... és a quest párbeszéd valahogy így kezdődött: "Mit keresel erre, ahol évszázadok óta egy élő lélek sem járt..." miközben hangos fegyvercsattogással ott rohangáltak körülöttem a többi játékosok és harsány ordításukkal felverték képletesen szólva a könyvtár csendjét. Jót nevettem akkor ezen, és valahogy akkor megértettem, hogy mi ebben a vicces, és azóta sem bánom, ha mások is rohangálnak körülöttem.

Végülis azoknak, akik csak gyorsan fel akarnak szintezni, jól jön, ha másokkal együtt gyorsan ledarálják a nyilvános dungeon-okat, ha meg az a cél, hogy ezt a bosst egyedül akarom megcsinálni, akkor ott lapulok és várok türelmesen, amíg újraspawnol, mert hova siessek.