Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Na, most hogy sajat karakterekkel vampirt is ki lehetett probalni (nem csak premade bolhazsakot), azt kell mondjam, hogy vampirkent a JS ad is meg, meg elvesz is :D Ad, mert mostmar szinte barmilyen NPC-t meg lehet harapdalni, barhol (egy surubben lakott varos maga a kanaan), de elvesz, mert ha ezt (meg)latja valaki, akkor futas van, mert emberbol vert szivni bun, arrol nem is beszelve, hogy az NPC is zokon veszi, ranktamad, ami meg gyilkossag es megint nem segit rajtunk :D. Ennek megfeleloen a taplalkozas elso masodperceben felugrik harmas szintre a korozesi cuccos/mutato, de hat ehes vampir ne legyen beszari, vagy menjen az erdobe es egyen mokust.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nagyobb varosokban elmeny lesz vadaszni a maganyos reszegekre a kocsmak kornyeken, akik egyedul kolbaszolnak es senki sem latja majd az "aktust" :) Windhelmben mar van is egy cimboram, bar mindig meg kell olnom szegenyt, de ez legyen az o baja.
Hja igen, nekem eddig nem tunt fel, de ha stealthbe valtunk, akkor 3-4 sec utan, amig teljesen "hidden" a statuszunk, a karakter is "sotetebb" lesz, vagyis vizualisan is jelzi a rendszer, hogy lopakodunk es azt is sikerrel tesszuk. Lehet, hogy ez mar regota igy van, de en ma vettem eszre.
Kosztumok ugy fest, hogy szinttol fuggetlenek, mert pl a Golden Saint jelmezt mar lvl7-es alttal is fel tudtam venni, pedig az ugye VR2-es reward volt 1.6 elott.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!