Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Raszantam jo par orat a PTS-re, es eddig nagyon tetszik a Justice System. Egy dolgot kiveve, az pedig az, hogy tul gyorsan csokken a statuszunk, ha bunozunk. A Bounty az allando, az oke. De 2-3 gyilkossag utan nagyjabol fel percet vartam, es mar notorius lettem, majd meg tovabb csokkent. En megnovelnem ezt az idot, mert igy picit gyors.
Az vicces, hogy Mournhold egyik hajlektalanjatol - aki a foldon aludt a varoskapu mellett - elloptam egy bor satrat. A zsebebol. Picit olyan, mint a regi Lucasarts es Sierra kalandok, amikor a fohos a zsebebol elohuzott egy zongarat, egy bernathegyit es kertitraktort, ha a szitu ugy kivanta :) Az is tetszik, hogy lopakodas kozben minden infot latunk, ami szukseges, pl: tavol vagyunk a celponttol, vagy figyelnek, stb. Az is jo megoldas, orulok, hogy gondoltak ra, hogy az autoloot nem teszi zsebre a lopott cuccokat, igy veletlenul nem lehet bajba kerulni. Viszont azt sajnalom, hogy a belenezni egy tulajdonossal rendelezo szekrenybe nem szamit bunnek, csak ha ki is veszel onnan valamit. Illetve, ellentetben a TES jatekokkal, ha lopsz NPC-tol, akkor nem tudsz valogatni - egyelore, remelem -, hogy mit lopsz el, hanem automatikusan elraksz minden. De, ez lehet, hogy azert van, mert autoloot be van kapcsolva, megnezem majd anelkul is. Jo megoldas az is, hogy ha 25%-os esellyel kezded a lopast, de turelmesen varsz, akkor idovel novekszik az esely, a turelem kifizetodik.
A Champion systemet csak atfutottam, de elsore nem igazan ertem, hogy miert lehet minden realmben elosztani X pontot, remelem, csak a PTS miatt van igy. Mert igy kvazi 34-34-34 pontot oszottam el a 3-3-3 csillagjegy cuccai kozott, ami szep es jo, de semmi ertelme, mert ettol nem lesz egyediseg, sot... De majd megnezem meg, egyelore csak a JS erdekelt, a skilleket, champ pontokat, stb csak szetdobtam sebtiben - ha mar nem maradt meg a regi karakterem...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.01.31. 11:03:49