sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Omrega
    Az első rövid tapasztalatom ( kb. 1 óra ) a tesztszerverre felrakott 1.6-al:
    Sajnos az európai szerver karaktereit még nem másolták át, így "csak" a v14-es cuccokkal megpakolt karaktert tudtam kipróbálni.
    Természetesen templar-t indítottam, kétkezes karddal / resto staff médium páncélban - mostanában ez a kedvenc felállásom.

Rengeteg mindent átdolgoztak, kezdve az animációkkal. A gyógyító botot például egészen másképp fogja / forgatja mint eddig.
    Sokkal közelebb fogja a fejéhez, és néha letámasztja a földre, elsőre tetszik.

A kétkezes kard wreckling blow ütése is egészen megváltozott, azt még szokni kell. Viszont - csak érzetre, mert még dps mérőt nem raktam fel - sokkal gyorsabban ki lehet nyírni vele egy mamutot vagy egy óriást, kb. 4-5 ütés a karddal. De a többi mobot is jobban darálom mint eddig. Sokat dob szerintem a dps-en az új instant Backlash és az Enduring Ray is hatásosnak tűnik.

Az viszont elsőre roppant zavaró, hogy totálisan megváltoztatták a karakter értékeit, így nincs is viszonyítási alapom az eddigiekhez képest.

A champion rendszer UI-ja nagyon hangulatos, ugyanakkor nem látom még benne az irdatlan nagy variációs lehetőséget, mert az elején kb. mindenki ugyanazokat fogja megtanulni. Talán ha ennél jóval több pont áll majd a rendelkezésünkre.