sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Bandras DaSilva #19097
    Igen:(

Nekem pont ezért nem tetszik annyira, hogy modellt váltanak. Lehet, hogy nincs igazam, de több játékban is azt lehetett tapasztalni, hogy a váltás után egyre inkább olyan irányba fejlesztenek, ami sok pénzt hoz. Ez mondjuk üzleti szempontból rendben is volna, csak néha túltolják a dolgot és rossz irányba indul el a fejlesztés.

Nem túl sokat pvpztem a TESO-ban mert igazából sok értelmét nem láttam. Egy ideig izgi meg szórakoztató, de azért csak ugyanaz a terület marad és túl sok értelme nincs előrehaladni.

Kicsit azt is át kéne gondolni. lehet, hogy a kulisszák mögött már megy egy teljes revamp,de én ebben azért olyan nagyon nem bíznék.

Azért javítgatnak azon is (igaz nem túl nagy lelkesedéssel), csak lassan rájönnek, hogy nehéz egyszerre két lovat megülni. Több emberke csak inkább pve-zik, így ők a prioritás. Az már egy más kérdés, hogy ez egy öngerjesztő folyamat lehet, mert minél kevesebben vannak bent a pvp területen, annál,kevésbé lesz izgalmas és ezért még több ember hagyja ott.

A champion rendszer azért jó lépés szerintem. Tetszenek fák és a skillek/bonusok amiket lehet a pontokért kapni. Valszeg kell egy kicsit csiszolni rajta, de ha jól megy, akkor sok embert nyernek vele. Ha az xpt is rendbe teszik mellé, akkor lesz sok ember a szervereken, aki nagyon jól érzi magát és így talán lesz elég zseton is arra, hogy a pvpt is felturbózzák.