Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Engem nem kell meggyoznod, a betak ota jatszottam, fizettem es fogom is meg egy jo ideig. Meg akkor is igaz, ha kvazi egy honapja mar nem leptem be (irl elfoglaltas es a wow kieg miatt). Engem csak az erdekel az ESO-ban, hogy kalandozhatok a kedvenc univerzumomban, amire tokeletesen megfelelo a jatek. Raidelni es komolyabb heti rendszeresseggel szervezett akciokra itt mar nincs se energiam, se kedvem, ezert tulnyomoreszt csak a kazual tartalom erdekel. Anno megfogadtam, hogy csak egy mmoban fogok "raidelni", azt is csak hobbibol, a tobbi mmo ilyen jellegu tartalmat nem is keresem mar evek ota.
A VR szint csak egy szuksegmegoldas volt anno, ezt sokan nem tudjak vagy elfelejtettek. Alapjaban nem volt VR tervezve. Az alapkoncepcio szerint minden frakcio el lett volna szeparalva egymastol 1-tol 50-ig szintezes utan jott volna Cyrodiili csata es a raidek/trialok egy kozos adventure zonaban. Nem mehettel volna at a masik frakcio teruletere, csak ha krealsz oda is egy altot.
Na emiatt volt nagy hiszti (pedig ez a megoldas nem egyedi az mmok torteneteben), es akkor jott az otlet, hogy oke, akkor legyen lehetoseg atmenni. Viszont, akkor oda ki kellett talalni valamit, mert a masik ket frakcio 5-10 zonajaban is van 2x50-es szintnyi tartalom. Ekkor jott a Veteran szint otlete, VR1-5 es VR6-10-re felosztva a dolgokat.
Ami onmagaban nem volt rossz otlet, de a szintezes egy-egy frakcio eseteben 90-100 ora (+/- 20 ora) korul mozog, ami egyszer meg elviselheto, de amikor 100 ora utan latod, hogy meg var rad 2x100, akkor megtorik benned valami, barmennyire is tetszik amit addig lattal. Minden mmo kiegben eljon ez a pillanat, amikor ujrakezded a szintezest az uj teruleten, csakhogy az ESO-ban ez nagyon rovid ido alatt valosult meg, raadasul egymas utan ketszer is kezdhetted "nullarol". Ez a VR szintek legnagyobb baja.
Championnal sem lesz kevesebb vagy masabb, mert a tartalom valtozatlanul iszonyu nagy, csak mostmar nem VR szinteket, hanem Champion Pontokat fogsz gyujteni a masik frakcio teruleten vegzett feladatokert kapott XP-kkel. A kulonbseg annyi, hogy a CP nem kotelezo, es ezernyi mas modon is szerezhetsz XP-t azota (dailyk, stb) - es ez, ami miatt konnyebb lesz a dolog, mint VR szintet grindelni. De csak konnyebb lesz, masabb nem nagyon.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.01.28. 12:28:20