sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• MrPredator
    Nem hiszem hogy annyira kellene az ESO-t félteni. Látszik, hogy a fejlesztők figyelnek a visszajelzésekre. Jó, sok dolgot elkúrtak, jobban szétnézhettek volna mi működőképes egy MMO-ban és mi nem, de figyelnek, kockás füzetbe jegyzetelnek, és ami tűrhetetlenül szar azt kukázzák, és csinálnak jobbat. Ok kicsit nyugdíjas tempónak érezzük, de nem látunk bele, mi meló van egy ilyennel. Nem akarják félkészen kiadni tele bogarakkal.
    Dolgozzanak csak rajta, adják ki flottul, és akkor mindenkinek őszinte lesz a mosolya. Én a VR szint miatt hagytam ott, és egyáltalán nem biztos, hogy a champion rendszer nem vesz meg kilóra. Ha így lesz, mehet az ESO plusz. A hangulat jó, a grafika kiemelkedően durva (még ha sokan fikázzák is), a szar dolgokat kukázzák és jönnek jó dolgok. Össze fog ez állni olyanná hogy besírunk rajta. Nem nagy dolog, de nekem nagyon bejön hogy lehet petet venni ami ott kolbászol mellettem, még akkor is, ha non-combat pet. Jó lesz ha lesznek az item shopban armor/fegyver skinek.
    Szóval temetni nem kell az ESO-t, mert amik jönnek és várhatóak azok igencsak meggyőzőek. A housing rendszerről még nem is beszélve. Ha jön. De miért ne jönne, nem?