sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Bandras DaSilva #19084
    Hát ott van benne a justice system, meg a provisioning revamp, és collection system nem is beszélve a champion rendszerről :)

Meg mivel változik egy halom dolog, újra ki kell találni, hogy mi-mivel jó és milyen skilleket kell lecserélni az új buffok miatt. Aztán majd változik az egész egy párszor és a végén talán tényleg eltűnik a VR rendszer.

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyire változik meg a játék képe az 1.6 után. lehet negatív vagyok, de sok sírást és hisztit látok magam előtt. Meg vagy ezer tolvajt, gyilkost, stb minden sarkon egy hónapig.

Ezzel együtt most újra kezdtem a játékot és tetszik újra, nagyon jól érzem magam, mondjuk egy teljesen új karit kezdtem az NA szerveren és lehet ez is közrejátszik.

A félreértések elkerülése végett és nagyon várom a champion rendszert, csak én az egészet egy nagy lépésben csináltam volna. Mert így nem nagyon leszünk beljebb egy jó ideig még.

Majd márciustól lesznek fejlesztések, nyugi. Akkor ugyanis el lehet majd minden szart adni a Crown Store-ban, szal lesz sok új páncél meg ruha meg hátas és majd nyílnak új dungeönök jó loottal, amiből majd sok pénzt szerez a cég.

Talán nem is lesz nagy baj mert Craglorn meg Upper Craglorn nem volt az igazi irány. Azt is át kellene dolgozni és akkor talán jobban működne.