Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Gudott #19046 Érdekesen hangzik az új rendszer, bár nem tudom miért nem várták meg a konzolos megjelenést, szerintem ott még minimum fél évig nem lett volna gond az előfizetéses rendszerrel, de már mindegy.
Nem tűnik rossznak a rendszer, bár furcsállom az EU/US server elszeperálását, ha valaki váltani akar valami miatt az duplán fizet, és nem viheti át a cuccait (szerintem ez idővel változni fog, vagy megjelennek az acount wide-os dolgok)
Érdekes megoldás, hogy amíg fizetsz addig mindent elérsz, utána visszavált egyfajta demo verzióba, viszont a külön is megvehető DLC-k kicsit megbolondítják a dolgot (nekem ez tetszik hogy nem csak item shopban lehet elverni a a CC-t)
A másik, ami szintén pozitív az a tartalom szinthez igazítása, nyilván ez kevésbé kedvez a solo játékosoknak, akik néma + szinttel akár képesek voltak megcsinálni egy egy instát vagy akármit, gondolom a csapatjáték erősödését várják ettől.
Amitől szerintem nem kell tartani, hogy trollok lepnék el a játékot, swtor-nál is mindenki félt tőle, de nem lett debilebb a játékosállomány, szentem itt sem fog megtörténni.