Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Reddit AMAból az is kiderült, hogy a szintek mögé zárt contentek idejének nagy valószínűséggel vége. Minden jövőbeli DLC-hez scalelődni fog a player. Sőt Matt azt is mondta, hogy felmerült az 1-50 közötti content scalelődésének az ötlete is. De ehhez túl sok változtatás kellene, szóval egyelőre nincs tervben.
Kérdés: Arról beszéltek már, hogy egy 3600 champion pontal rendelkező player mennyivel lesz kb. erősebb, mint akinek egy sincs? Azt tudom, hogy minél többet pakolsz majd 1 dologra, annál kevesebbet ad majd a következő rárakott pont. De ha összességében nem lesz AKKORA különbség erőben, akkor azt hiszem kezd összeállni a kép.
Van egy olyan érzésem, hogy a Champion System bevezetésének az egyik oka pontosan az volt, hogy a játék továbbra is jól működjön igazi "vertikális" endgame nélkül. Van egy sanda gyanúm, hogy a Veteran Rankok kiszedése után a level 50esek egy olyan phasebe kerülnek majd, ahol az 1-50 közötti contentből 50 lesz. Ezzel elérik, hogy mind a három szövetség + későbbi DLCk egyszerre látogathatóak legyenek. Oda mész ahova akarsz. A champion system horizontálisabb fejlődési rendszerének köszönhetően ott tápolsz, ahol akarsz. Sose fogod igazán "outlevelelni" a contentet, mert vertikálisan nem erősítenek majd annyira a pontok.
Mindent összevetve az összes változtatás arra menne rá, hogy egy "klasszikus" MMO-ból egy sima online TES játékot csináljanak. Tény, hogy a konzolosoknak ez jobban bejönne.
Utoljára szerkesztette: Adam5, 2015.01.24. 00:04:20