sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Lengyel2
    :) Köszi, Rannah. Most, hogy kijött a konzol trailer, én is végignéztem az összes eddigit. Az az érdekes, hogy máshogy nézem a trailert, mint amikor még noob voltam a játék elején, és nem volt semmi MMO tapasztalatom (nekem a TESO az első MMO-m). Akkor csak a sztorit néztem, most már azt látom a tralerben, amilyen skilleket a játékban is használunk, illetve amiket tanítottak nekem. Amikor az Ebonheart-osok bemennek a werewolf-ok dungeonjába, és a nord tank egy kézmozdulattal megállítja a mögötte jövő dps-eket, és előre megy... ezzel szépen bemutatják (amit mindenki tudott, csak én nem), hogy mindig a tank megy elöl, a dps-ek egy lépéssel mögötte, és csak miután a tank magára aggrózta az összes werewolf-ot, csak akkor kezdenek zúzni a dps-ei. Ez szép játékműködési pillanat a trailerben.

Amire nem tudok rájönni a trailerekből, az az, hogy milyen kaszt lehet az Aldmeri Dominiont jelképező elf női harcos? Sorcerer lenne? de jellemzően kardot használ, és biztos nem light armor van rajta. Amikor lehullik az égből a dark anchor, és a daedra-val harcolnak, nem tudom beazonosítani a skilljei alapján; az a buborék, amit maga fölé tesz, talán Negate magic?
    Utoljára szerkesztette: Lengyel2, 2015.01.23. 09:06:01