Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
pitt #19014 Nézegettem a leírást de igazából sokat nem mond el az a két fél mondat ami oda van írva számomra. Igazából egy helyre annyi van oda írva non veteran, a többihez h mindenkinek nyitott. Egy van ahol mindig sokan vannak azt már megtaláltam, de nem enged váltani. A Non veteran meg majdnem hogy üresnek tűnik.
Váltáshoz meg elvileg azt íjra h pénz kell amihez quest kell amit nem tudok csinálni mert meg sem tudok mozdulni, oltári idióta dolog volt ezt ehhez kötni. Elvileg ha lejár a kampány akkor tudok még váltani free, de éppen sikerült 30 naposba belefutni ahhh ...
Most belefutottam egy harcba végre, de ennyi veteran kozott megfordulni sem tudtam, és ez a 1 perc harc után 15 perc futás is kikészít, szerintem nagyon rossz megoldás a respawn ezen része, futásból áll a játék 90%-a számoma :D
Akkor azok group dungeonok lesznek, ez volt a sejtésem, de rákérdeztem azért.