Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
"hanem hogy felismerték a piac átalakulását és úgy gondolják még többet kereshetnek a váltással."
Ezt mar 5 eve is lehetett tudni, ezt most felismerni eleg gaz. Viszont ki az a hulye, aki nem probalja meg? Szerintem - de ez szigoruan maganvelemeny - kezdetektol fogva b2p+mtx volt a terv, el is szolta magat parszor Sage vagy Firor, emlekezzetek vissza az E3as es GC-s interjukra. De, a premier elott kiderult, hogy a konzol csuszik legalabb egy evet (amibol csak fel evet ismertek be eloszor), igy ugy voltak vele, hogy PC-re siman jo lesz egy evig a P2P rendszer. Ha bejon, akkor kiralysag van. Ha nem, na bumm, mire jon a konzol, visszaallnak a B2P-re.
Elmondta most Firor a napokban az elo adas soran, hogy azert valtanak most, mert a konzolos verzio kesz, es nem akartak duplan dolgozni azzal, hogy a konzolon is az P2P-t eroltetik, majd par honap mulva dobjak ezt a rendszert, es atvaltanak B2P-re. Inkabb eleve ezzel jonnek ki most nyaron. Addig - mint mindig - a PC-seken letesztelik a korlatozasokat, a Plus premium tagsagot, az erkezo fizetos Housing (tippre) es tarsait, hogy legyen ido korrigalni nyarig.
Reszemrol sajnalom a dolgot, mert biztam abban, hogy a trendekkel szembe lehet menni es meg eletkepes a P2P rendszer a WoW-on kivul is. De mint kiderul, nem az. A Wildstar is ugy beleallt a foldbe, hogy a sziv szakad meg (pedig nagyon jol osszeraktak azt is), es az ESO sem tarthato fenn. A WoW meg olyan szinten profi es az eletunk reszeve valt 10 ev alat, hogy eleg egy Garrison/Housing + zsenialis regi teruleten/idoutazas, es maris 10 misi felett vagyunk. Sajat magamon latom - es mar irtam is, emiatt haragszom az Zenimaxra -, hogy csak a Garrison elvitte volna a hatan a wow kieget, es kurvara kell, sot, kotelezo egy profi Housing rendszer egy-egy mmoban, a sok grind meg daily kozotti idokra is gondolva.
Az ESO-hoz visszakanyarodva annak viszont orulok, hogy tovabbra is fizethetek erte havidijat, es nem kell foglalkoznom a korlatokkal. SWTOR-ba is visszaterek even tobb alkalommal is 2-3 honap erejeig, befizetem a havidijat es szarok a sok unlock meg egyeb CC-vel megveheto dolgokra. Az a par dollaros kotelezo kieg, ami erkezik evente, fel evente, az minimalis kiadasnak szamit. Szerencsere az ESO-nal sem kell aggodni, havidij megmaradt es varhatoan a kiegekert sem kell mindegyikert majd fizetni, maximum a nagyon nagyokert.