Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Bandras DaSilva #18992 Én nem vagyok ennyire bizakodó:(
Amikor beindulnak ezek a f2p dolgok egy kis bolttal, akkor hirtelen mindig fontosabb lesz az n+1. mountot betenni a shopba meg valami csillivillin kinéző páncélt, esetleg egy új fajt mint tartalmat tölteni a játékba.
Ráadásul majd jól fizethetünk majd ezekért is. Persze, lesz majd olyan dolog amit az előfizetők megkapnak alapból, de a nagyobb updatekért nekik is fizetni kell.
És hát ugye ment anno a duma, hogy azért van az előfizetés, hogy tudjanak a minőségi updateken dolgozni. Ez eddig nem nagyon sikerült:(
Craglorn jól indult, de eléggé kiherélt lett és a saját koncepciójukat végezték ki amikor nagyjából mindenből kivették az xp-t. Ez az új champion rendszer még jó is lehet, de hát eleve ezzel kellett volna indulni mert ez a vr14 es grind azért eléggé zsibbasztó, ráadásul a z újrajátszási faktort is erősen beszűkíti. Nekem egyszer elég volt.
Persze változik majd, de ugye még 2 lépcső mire eltűnik. Az meg x idő. Ráadásul nem tudjuk, hogy mennyire lesz elbaszva az egész. Mert lehet, hogy most jónak tűnik, de lesz majd megint kb 2-3 build amit hoznod kell a komolyabb tartalmakhoz.
Az meg egy külön vicc, hogy úgy csinálnak raideket, hogy a legtöbb egy 10 perc alatt letolható és igazából aoe mind.
Én azért hagytam abba mert nagyon nem tetszett, hogy 10 perc alatt lepörgethetőek ezek a raidek és bármennyiszer csinálhatóak. Rápörögsz, csinálod egy ideig, aztán már nagyon nem izgalmas az egész.
PvP ugyanez. Fix terület, fix várak, zerg ide, zerg oda, néha van jó csata, de igazából sok értelme nincs. Már boldog-boldogtalan volt Emperor is, szal az sem akkora nagy durranás.
Ezzel együtt, remélem, hogy nincs igazam és minden jó lesz, de főleg azt, hogy sok új játékos jelenik meg, akik megszeretik ezt a világot.