24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Vicodine
    Hat azok az emberek akik egy ilyen szavazas eredmenyere adnak, azok vagy fogyatekkal elok vagy nem is tudom..:D Belogolok a jatekba, jol erzem magam, vagy sem. Ha igen, akkor jo a jatek, ha nem,akkor nem jo...Szavazas---XD
  • Running
    Dehogyis. Megkezdtük 2015-öt, kicsit megmart mindenki mindenkit, szerintem kiváló kezdés volt, a topik is megpörgött kicsit, már úgy is unalmas volt. :)))
    Természetesen várunk vissza Téged is, illetve mindenki mást is, aki újra a játékba belekezd. De a formulán nem változtatunk, hogy aki nem játszik, azt nem tarjuk a csapatban és a csoportban sem, ez mindenkire vonatkozik. Inkább visszainvelgetjük a visszatérőket. Ebben semmi személyes nincs, ez így működik.
    /Időnként kicsit hiányzik a régi Bf2-es topik hangulata, mikor heteken keresztül ment a flém, a baromkodás, meg a többi. Jó volt az, imádtam. Sose jön már az vissza. :D/
    Utoljára szerkesztette: Running, 2015.01.05. 07:54:44
  • BEAST #18747
    Pedig még anno veled beszéltem erről, mármint, hogy az új guildekre kíváncsi leszek, de nem gond, sajnos sokat változtál.
  • Running
    Nem próbálok megnyerni semmit, csak hergeltelek kicsit, mert mindig vicces, hogy ugyan oda jutunk. Nem voltál szívesen látott vendég. Ezt mondod úgy, hogy senki nem tudott a szándékodról, senkivel nem beszéltél és a csapat 95%-a azt sem tudja ki vagy. Na ez a lol.
    Semmi gond egyébként, ezen sem lepődtem meg. Mondjuk a top3 indokba sajnos nem fért bele, mert hallottam ez évben cifrább bullshit-et is.
  • BEAST #18745
    Tévedsz. A játékkal játsszon aki akar, de azt akkor sem tartom helyesnek, hogy te a vak hiteddel, meg az olcsó poénjaiddal próbálsz megnyerni egy játékot, ami valójában nem is létezik. :)
  • BEAST #18744
    Úgy értelmezed a szavaimat, ahogy szeretnéd. A korábbi vitáinkból már megtanultam, hogy teljesen mindegy hogyan fogalmazok. :)
  • BEAST #18743
    Ettől függetlenül aktívan olvasom a hivatalos fórumot, ahogy más játékok fórumait is lesem, mert érdekel a téma. Eleve el sem akartam kezdeni, mert úgy éreztem, hogy egy ES köntösbe bújtatott GW2-t kapok majd, és valahol igazam is lett, még akkor is ha maga a játék lényegesen jobb lett.

Örülök, hogy te így tudod mit fogok csinálni, én eddig azt hittem, ha bekerül a játékba a Justice System ,a Thieves Guild és a Dark Brotherhood akkor már csak ezek miatt is visszanézek majd. A player/guild housingról nem is beszélve. Bár értelmes pvp fejlesztésnek még híre sincs, szóval valóban csak visszalesés lenne.

Korábban visszanéztem volna, mert épp untam minden mást, de már nem voltam szívesen látott vendég a csapatban, visszakönyörögni meg nem fogom magam. Végül is nem bántam meg, azóta is csak várakozhatnék azokra a tartalmakra, amik már a start óta érdekeltek volna.
  • PiszkosFred
    "Nézzük csak kikkel versenyzett, két veterán mmoval (EVE, Lotro) és egy másik, legjobb esetben is középszerű játékkal (TSW)." - ez netto faszsag, mert egy verseny elodontojebe es dontojebe - TE is tudod - be kell jutni elobb, rendszerint tucatnyi masok csapaton/akarmin atjutva/legyozve/kiverve, ahogy tetszik.

"A négy utolsó versenyben maradt játék talán nem az lenne amiket említettem?" - Hagyjuk :) Direkt csavarod te is a szavakat, en is szoktam elni ezzel a modszerrel (surun), ne ragozzuk tul. Most, nincs igazad, ezt te is tudod, en is tudom. Pont.
  • Running
    Akkor mégiscsak arra megy ki a játék, hogy majd jól felnyitod pár ember szemét, hogy milyen ez a játék. Nagyszerű elképzelés az ESO topikban. :)))

Szent Beast, kérlek nyisd fel szemünket,
    mutasd meg igazságod...

:)))

Utoljára szerkesztette: Running, 2015.01.04. 23:41:01
  • Running
    Fél éve nem játszol a játékkal, eleve el sem akartad kezdeni, tudod te is, hogy soha nem fogsz játszani többet vele, akármilyen is lesz, akármi is jön ki hozzá, akkor mi a célod itt a topikjában? Tényleg érdekel... mert szerintem már azok is tudják, akik nem ismernek, hogy ez nem a te világod, itt nem kell meggyőzni senkit sem arról, hogy szar a játék, átlagos. Tudjuk mi is, de elvagyunk.
  • BEAST #18739
    Hol ferdítettem, vagy kamuztam? A négy utolsó versenyben maradt játék talán nem az lenne amiket említettem? :) Amúgy meg igen, írtam is, hogy a legtöbb ember leszarta a szavazást, egy két játék táborát kivéve. A hivatalos fórumokat nézve főleg a lotro és az eso rajongók voltak aktívak. Számomra az egész szavazás egy mosolyt jelentett, mert tudtam, hogy lesz olyan ember, aki a "hite" megerősítéseként tekint majd erre.

Ilyen, és ehhez hasonló, szavazások elég sűrűn vannak, például a német PC Games is 2014 legjobb mmojának szavazta meg az ESO-t, többek közt az új WoW kiegészítővel szemben. (Még szerintem is 2014 legjobbja, pedig nagyot csalódtam) Viszont még mindig nem értem, hogy jutottunk el egy jelentéktelen szavazástól, ami meglehetősen mókásan zajlott, odáig, hogy Running képzeletben már megint a szemétdombjára tűzdelgeti a győzelmi zászlaját, mert szerinte, akik nem értenek vele egyet azok "vesztettek". :D

Még mindig nem utálom az ESO-t, sőt még csak szent küldetésemnek sem tartom azt, hogy itt nagy "megmondó" legyek, csak csípi a szemem a sok szélsőséges vakítás. Akinek tetszik és élvezi a jelenlegi formájában is, annak egészségére, de nekem akkor sem fog tetszeni, hogy egyesek szerint a pár beígért/elvárt alap Elder Scrolls tartalom hiánya igazából teljesen normális/elnézhető.
  • PiszkosFred
    Megint ferditesz vagy kamuzol, ahogy tetszik, mert ott volt az osszes mmo, wowtol az swtoron at, mindegyik a selejtezoben. Annyi tortent, hogy az ESO-ra tobben szavaztak azok, akik a weboldalra elmentek. A tobbiek meg magasrol szartak a valasztasra, mint altalaban mindig (hello Magyarorszag) vagy nem is tudtak rola. Aztan, amikor hire ment, hogy az ESO gyozott, elobujt mindenki es megint kezdodott elolrol a szokasos tanc. A vicc az, hogy azzal ertekedeled fel "TE es tobbi" az egeszet, hogy okoskodsz meg csalast emlegetsz, mert addig is beszelnek rola az emberek a kolunbozo mediumban... :) Egyszeruen az emberi viselkedes odaig aljasodott, hogy egy nyamvadt gratulaciot nem kepes kipreselni senki sem magabol ilyen esetekben (tisztelet a kivetelnek), mert ha valami nem ugy tortenik, ahogy o azt szeretne, akkor mindig mindenben a rosszat, a csalast latja, szidja a birot, a palyat, az ellenzeket, a sokat kereso szakmailag nulla vezetot, meg a faszt tudja eppen mit, mindegy, mindenki tudja, hogy mi tortent, miert ugy tortent es meg is magyarazva az adott csuf dolgot. Persze, mindig utolag :DD
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.01.04. 23:07:02
  • Running
    Csak meg kell nézni pár kommentet. Lehet volt aki még sírógörcsöt is kapott. Én mondjuk nem is szavaztam, minek, ezek a szavazások semmit sem jelentenek.
  • Vicodine
    Mert ez a dolog fajhat valakinek?? Ha pofanrug valaki, az faj, ha elesek, az faj, sot, ha tokon rugnak az is...de ez faj..??:DD Ajjajj...
  • BEAST #18735
    Ez csak attól függ mit nevezünk csalásnak, de nem is ez a lényeg. Nézzük csak kikkel versenyzett, két veterán mmoval (EVE, Lotro) és egy másik, legjobb esetben is középszerű játékkal (TSW).

A legjobb az egészben, hogy ezek még csak nem is számítanak. Teljesen mindegy, hogy ki hányszor és mire szavazott, ettől az ESO nem lett jobb, vagy rosszabb játék, még mindig olyan amilyen. :)
  • Terawatt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Meridia, egy daedric prince ajándékozza azt, hogy megtudd mi történt volna ha a másik frakciónál vagy, miután végig viszed a sztoryt és így megtudd a motivációjukat, történetüket taktikájukat akármit. Valami ilyesmi rémlik, de ha nem pontos akkor Captain Fred gyorsan segít :).
  • Running
    Mennyire rossz lehet most azoknak, akik csak a hibákat látják ebben a játékban, győz az ESO, biztos csaltak. Remélem jól fáj most nekik ez a győzelem. :)))
  • Gudott
    Már a megjelenés előtt volt pár gyöngyszem: mérúgyfut , mérnemúszik, mérvanannyisith, mérvanannyijedi, méakkorjátszodik ménemkotorhárom, úgyismegbukik.
    Most így ezek kapásból, plusz kiadás után jött még pár, de tökmindegy: Haters gonna hate.
    Ezekből a TESO is kapott párat, de így szép az élet.

Viszont lenne egy kérdésem, amit nem értettem sosem. Ha jól tudom a veterán rendszerben, miután lement a frakció story-ja, akkor a másik két frakció küldetését veteránként kell megcsinálni és így kapsz veterán szinteket. Mi az összekötő story, reinkarnálódsz, vagy mi történik ilyenkor?

Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.01.04. 21:18:18
  • Terawatt
    Hogy hogy? Annyira nem figyeltem arra az mmora, de ott utólag jött mert nem volt endgame content nem? Itt meg már béta óta folyt a szar a tudatlanok szájából. :D
  • Gudott
    "The most hated mmo for no reason" versenyt egy jó ideje már az swtor nyerte
    A fejlesztők fejével gondolkodva, a housing jó lesz egy fizetős DLC-nek is, konzolra, de akár a conquest1:1-ben történő átvételén sem csodálkoznék, hónapok óta creditet,időt crafting materiált nem sajnálva nyomatják a guildek, gondolom az ESO-ban is ki lehetne nevezni bizonyos városokat/szigeteket,stb amiért lehetne versengeni, közben építeni a guild HQ-t, stb
    Ha már úgyis off amit írok, látva hogy ott volt harmadik helyen a The Secret World: Kis, de hüséges előfizető bázissal is lehet rentábilisan működni, új tartalmakat készíteni. Szóval nem kell világvége hangulat. A konzolos kiadásig kell kibekkelni, utána szerintem egy szép, fenntartható pályára fog beállni a játék.
    Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.01.04. 20:15:49
  • BEAST #18729
    Az egész szavazás szórakoztató volt. :)
  • Nephin
    Némely kommenteken roppant jól lehet szórakozni. :)
  • Running
    ESO nyert. :)
  • Sir Critical
    Na, miért vagytok ennyire frusztráltak? Nem verseny ez, kérem szépen, és főleg nem toborzóiroda. Mindenki menjen oda, ami tetszik neki, aztán vagy megtalálja a számítását, vagy továbbáll (azaz: nesze semmi, fogd meg jól :)).

Én örülök, hogy valaha a DC mellett döntöttem, azóta sem bántam meg. Pedig nem is vagyok Running klántársa egyik guildben sem ;) A Bolhapiacban sem (bár voltam, ez igaz, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet).
  • Terawatt
    Hááát nem tudom. Planetsideot is volt vagy 1 év mire játszhatóvá kalapálták release után. Szkeptikus vagyok.

On: Cyrodiil release után ennyi idővel mennyire jó móka? Voltak ott említésre méltó mechanikai változások? IC ostromra kíváncsi leszek. :)
  • Kryon
    Lemegy az még 6-7 fps-re is erdőben, de pont ezért csinálták a Landmark-ot. Ott tesztelik ki és optimizálják a dolgokat, hogy EQN-ben már ne legyen baj. Ez teljes egészében egy tesztplatform, és még abból is csak béta, ezért nem aggódom.
  • PiszkosFred
    Szo sem volt ilyenrol. Egy dolog hianyzik nagyon, amit leirtam, nem allitok rangsort mmok kozott, csinalja az, akinek hat anyja van (vagy ezert kap fizetest). Es azert hianyzik most meg jobban a Housing, mint mondjuk fel eve, mert az elmult 1-2 honapban harom kulonbozo jatekban is talalkoztam harom kulonbozo megoldassal (jokkal es meg jobbakkal), es ilyenkor az ember picit szomoru es vagyakozik.

Ami a tarsasagot illeti, egyetertek. Ezert is wowozok sok-sok eve mar, ugyanazokkal a magyar, sved, angol, gorog, cseh, finn, holland stb. emberekkel.
  • Nephin
    Ötben lehetsz, ezért sem értek pár dolgot. :)
    Utoljára szerkesztette: Nephin, 2015.01.04. 15:38:16
  • PiszkosFred
    Egyiket sem probaltam meg, azert. De ez meg inkabb mutatja, hogy kva nagy szukseg lenne ra, es ha holnap jonne ilyen ficsor is keso lenne. #szerintem
  • Terawatt
    Baxxátok meg csinálok egy sajátot és fizetek 20 accot hogy aktívak legyek. :D Edit: közben am. leesett ,hogy külön megvannak még a guildek csak van egy közös platform is. (Asszem több guildben is lehet lenni mint gw2ben, de ilyen apróság már nem rémlik, így ez a feltételezés ennek köszönhető)
    Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.01.04. 15:27:21
  • Nephin
    Ah, tényleg, látod, megzavartak, bocsi. :) Akkor gyere. :P :D Bár ez egy halott klán, szóval jól gondold meg. :D
  • Terawatt
    "Terra, te ne gyere, mert nem magyar a klánnév. :D"

Pont az ellenkezőjét mondtam, hogy zavar ha az.

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.01.04. 15:20:23
  • Running
    Tőlem, legalább pörög a topik nem?
  • Nephin
    Running, komolyan, röhejes vagy. :D Keressek én is aranyos cukimajmocskás képeket? :D

Khordak tegnap jött vissza, igen, van több altja kb. mindegyik frakcióból, én is felvettem megint a klánba, miután kérte. Terra, te ne gyere, mert nem magyar a klánnév. :D

Housing biztosan lesz, csak ki kell várni. :)
  • Running
    Szavazzatok!
  • Running
    Úgy beszéltek az ESO-ról, mintha a többi mmo annyira überkirály lenne, vagy lett volna. A nagy koreai csodák úgy pukkannak ki, mint a rózsaszín lufi, a régebbi mmo között sem volt egy sem, amely fele annyira kész lett volna, mint az ESO. Persze az emlékek idővel megszépülnek.
    Igaznak igaz, amit mondtok, sok minden hiányzik még, és még az is lehet, hogy én sem játszom már mire kijön a housing, de azért ne csináljunk már úgy, mintha a többi játék tarolt volna mindenben, mert egyet sem tudtok mondani, ha jobban belegondoltok.
    Érdemes csak megnézni az idei nagy durranásokat. Wildstar, Archeage. Jövőre majd jön a Black Desert meg még pár másik mmo, amely lehet pár dologban jobb lesz, de pár dologban meg sokkal rosszabb. Sose fogtok tökéletes, minden igényt kielégítő játékot kapni.
    Egyébként sem csak a játék számít, hanem a társaság, ha az jó, akkor a játék még bőven lehet közepes is.
    Keressetek inkább társaságot magatoknak, akkor az ESO is jobb lesz és pont leszarjátok majd éppen mi hiányzik még.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2015.01.04. 15:12:55
  • Terawatt
    EQ L. amikor próbáltam olyan laggos optimizálatlan volt mint a planetside 2 pre pre pre alpha állapotban. Az az engine a szememben kicsit lejáratta magát. Elkeztem a kezdő környékén kapirgálni és volt 15 fps-em úgy, hogy senki nek volt a környéken, valamint ahogy már a planetsideból megtapasztaltam a graf beállítás kb semmi fps javulást nem hozott //ott még az ultra jobban is ment az árnyékok és egyéb más ficsőrök jobban optimizáltsága miatt //.

#18712 :
    Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.01.04. 15:08:57
  • Running
    Khordak nevű játékos tegnap csatlakozott hozzánk.
  • Running
  • Kryon
    ArcheAget és EQN Landmarkot kihagytad. Ott van aztán igazán durva housing, utóbbi játék kb teljesen erről is szól jelenleg.