Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Én szerettem az ESO-t lvl50-ig. A grafika, a világ egyaránt megfogott. Az meg aki egy Skyrim Online-t várt, így járt. A Skyrim a magányos hősről szól aki megmenti a világot nagyvonalakban. Egy sok ezer játékost tömörítő MMO-ban sosem lehet ilyen tipusú hangulatot elérni. Én azért vagyok csalódott, mert minden adott volt hogy ez a játék üssön mint a buszkerék. A megjelenítése és a hangulata sok helyen olyan hogy beszarás. És lvl50-ig ilyen is maradt. A veteran szint farm tette be a kaput sokaknál. Ezt most kukázzák, meglátjuk hogy jön ki a lépés a champion rendszerrel. Én egy egészséges egyensúlyt szeretnék. Azt szeretném, hogy legyen benne olyan tartalom amiért érdemes előfizetni. Mert ha majd jön a housing rendszer, az tuti nem lesz B2P játékosnak elérhető. csak emiatt meg nem fizetek elő, ha a többi tartalom nem lesz olyan ami miatt megérné.
Ne érts félre, én sem vagyok annyira a B2P rendszer ellensége, ha úgy oldják meg mint a Rift-ben pl. Ott minden elérhető, de extra dolgok is az item shopban, azonban ez nem befolyásolja a játékélményt. Skinek, házépítő elemek, mountok XP boost scroll stb. Nekem az irány nem tetszik az ESO-nál, hogy területek unlockolásáért fizetni kell. Mindegy, meglátjuk. Egyelőre nem tudni mi jön ki belőle. Én mindenképpen teszek majd a Tamriel Unlimited-el egy próbát, nem vesztek vele semmit.
Utoljára szerkesztette: MrPredator, 2015.01.22. 09:11:37