sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• MrPredator
    Van igazság abban amit írsz, de elég sokat visszaolvastam itt, és a "fanboyok" azonnal ráugrottak arra, akik azt merték mondani, hogy megszűnik a kötelezően fizetendő havidíj, amikor visszavonták a 3 hónapos előfizetést (ha jól tévedek).

Szóval hidd el, nem csak a játék fanatikusainak lehet igaza. Ha egy előfizetős játék F2P-re vagy B2P-re vált, az csak azért van, mert a játék nem annyira jó hogy fizessenek érte a népek. Ez az SWTOR-ra is igaz és az ESO-ra is igaz. Nem annyira jó hogy fizessenek érte. Nézd meg, a WoW 10 éve talpon marad P2P modellel, mert akárki akármit is mond, van annyira jó, hogy 10 millió ember fizet érte. És ez tény. Lett volna lehetőség az ESO-ban, de elrontották nagyon. Senki nem mondta hogy lelövik a szervereket, nem így értettem hogy megölték a játékot. Mert valószínűleg lesznek olyanok akik így is költenek. Havidíjat nem hajlandóak ezért a minőségért fizetni, ezt a kiadó is látta, ezért váltanak. Érthető az ő álláspontjuk is. De innentől kezdve szerintem is a pénzre fognak menni, nem a tartalomra.