sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Running
    Valószínűleg account szinten is teljesen el vannak szeparálva a megaszerverek, de gondolom rengeteg játékos lesz, aki ugrálni fog a konzolos és PC-s szerverek között, vagy mégsem. Egyébként már a megjelenés óta tudható, hogy a különböző platformok teljesen külön lesznek, így nem volt nehéz kitalálni, hogy ez másban is így lesz.
    Neked ezt volt a véleményed, sokak meg túlélték a veterán zónákat, és jól elvannak még mindig az endgame tartalmakkal. Sanctum trial-t és a másik kettő hard fokozatát, illetve a veterán dragonstar-t azért még mindig nem annyira sokan csinálták meg.
    Leírtál egy lehetséges jövőképet, de ettől még ez nem biztos, hogy így lesz. A véristvánok nem fognak dögivel jönni, mivel nem f2p rendszer lesz, a játék sem friss annyira, hogy minden gyökér ide jöjjön, de biztos lesz pár, majd eltűnnek az első hónap után, ahogy eddig is.
    Megölték a játékot, 2014. április óta ölik meg a játékot szinte havonta, még is itt van, elvan, fejlődik és a jövőben is itt lesz. Akik eddig szerették a játékot azok ezután is szeretni fogják, akik meg kifogásokat kerestek, hogy miért nem jó, azok ezután is fognak találni miért nem játszanak, de az kit érdekel? Engem biztosan nem. Ha jól tudom senkit nem kényszerítettek még arra, hogy játszon az ESO-val. Szeretem mikor egy hírre sokan csak önigazolást keresnek arra, miért nem fognak játszani. Elég vicces.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2015.01.22. 08:08:57