sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Although
    Érdekes, elvileg nem akartam befeszölni ebbe, mert kezd elegem lenni a tömeg effektusból és minőségéből ami ellepi az mmokat.
    Nyilván a Beth is, ahogy én is ledöbbent az Swtor 3. helyén :D Ami tényleg megdöbbentő, mert jól keresnek vele és szart se költenek rá. Miközben ez ahogy láttam a tesora nem volt igaz. Pro kontra lehet sorolni az érveket. A még rosszabb töltelék elemek megjelenésétől esetleges laggokon át végtelen a lista ami a hátrány.
    Túl ismert cég ez ahhoz, és túl népszerű a fantasy műfaj ahhoz, hogy Secret world szerű minőségi közösség legyen. Ez bizony kivégzés sokak számára akik mint rp akartak játszani. De nekem így már meg fog érni egy próbát az alap sztori miatt. Utána menekülés. Ha egyáltalán el fogom tudni viselni a mobot. Innentől hátrány lesz hogy nincs swtor szerű rp szerver ami azért minimális védelmet jelentett. Edit: azért nem lesz annyira rossz mint ha f2p lenne. A legrosszabb elemek távol maradnak :) Ez egy jó rendszer alapvetően. A funcomnak is bejött marad azért pénz a fejlesztésekre ha nem is annyi mint a full előfizetéssel.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2015.01.21. 17:55:49