sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Nephin
    Kicsit (nagyon) el vagy tévedve. :D

Engem tökéletesen hidegen hagy, ki hol és milyen klánban játszik, szuperül elvagyok, jól szórakozom, ha csapat kell, az is van. Nem mondtam azt sem, hogy nálunk mindenki egész nap ebben a játékban pörög, valahogy nagyon nem ez határozza meg a klánt. Még csak recruitolni sem akarok, mert egyáltalán nem hiányzik az ilyen-olyan sírás és dráma és a kétnapalattv14pistik, meg a "ki a kiskirály a szemétdombon" klánokközti effektus, mint mondtam, remekül elvagyok, a kevés játékidőmet végre konkrét játékkal tudom tölteni, nem békebíróskodással meg diplomáciával (meg "jelentésekkel" a másik klánok "helyzetéről" lol ez komoly? :D).

Akinek tetszik a dolog és ESO-zni akar, az jön, akinek nem, az meg megy másik oldalra, vagy nem ezzel játszik, viszont az, hogy az EP-n nincs játékos, szimplán nem igaz, hát ennyi.

Mi a bajod a bolhapiaccal? Most már többedszerre szólod le, teljesen ok nélkül. Ne félj, nem konkurencia, plusz az induláskor ki lett írva, hogy mindenki akkor jön és megy, amikor akar, nem értem, miért bántja ennyire a csőröd. :D Vagy engem féltesz, hogy feleslegesen foglalja egy klánhelyemet? :P Múltkor mondtam már, hogy nálam elfér, nyugi. :P :D