sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Running
    Én tényeket mondok, nem mesét. A csapatod elment Archeage-zni, akik meg ott maradtak az ESO-ban átjöttek, miután kvázi meghalt a csapat. Nem mesedélutánt tartok, nem én találtam ki, akik átjöttek azok jelentették, EP oldalon mi a szitu. A renegade helyzetét is pontosan megmondták.
    Köszöni szépen jól megvan a Magyar Szövetség, mert egyébként így hívják, (a banner alatt is megtalálod a nevét legközelebb) 100+ aktív játékossal, ja de nem úgy aktívval, mint a Tamriel-i Bolhapiac, hanem valóságos adatok alapján, mivel 30 nap inaktívság után repül az illetékes.
    Egyébként meg a kontent vagy jön, vagy nem, nyilván nem én döntöm el mikor, ennek ellenére, a guild tagjai elvannak, programok vannak, segítséget lehet kérni, szövetségi lottó van, sokak sok új ember ismertek meg, akit érdekelt megtalálta a számítását és a jövőben is meg fogja találni. Ha a lehetőségek bővülnek, akkor még jobb lesz.
    Sajnálom, hogy nem tetszik a mondandóm, de szerintem lassan ideje lenne, ha nem állítanád be magatokat úgy, mintha ESO-ban valami aktív, létező dolog lennétek, mert ez sajna nincs így. Habár lehet, hogy most újra, miután az Archeage-ben megfáradt huszárjaid szivárognak vissza, de fel kéne fogni, hogy nem velem tolsz ki, toltatok ki, hanem azokkal, akik a kiírások alapján EP oldalon indítottak karit, aztán csak azt látták, hogy jéééé, de hát a másik két oldalhoz képest itt nincs semmi.
    Remélem a sértettségeden sikerül felülemelkedned és átgondolni a dolgokat. Egyébként meg én örülnék a legjobban, ha az EP oldalon is lenne valami élet. Elfér minden oldalon pár értelmes magyar guild.