Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Kryon #18679 Nekem az is jó, csak így hirtelen nem tudom elképzelni miket tudnának úgy korlátozni a játékban, hogy attól még valamennyire élvezhető maradjon, de mégis nagy igény legyen az unlockokra/előfizetésre. Ha túlságosan lekorlátozzák, akkor aki kipróbálja f2p-ben sikítva rohan telesírni a fórumokat, mekkora játszhatatlan fos, amivel minden újabb érdeklődőt elijesztenek. Ha nem nagyon korlátozzák, akkor meg kevesen fognak előfizetni és nem lesz bevétel. A játékban jobban "egyben van" a világ mint swtor-ban, így egy hasonló mértékű korlátozás sokkal jobban fájna mint ott. Szerintem a b2p jobban illene hozzá. Annyi változna, hogy több nagyobb fejlesztést összegyúrnának, és fél/egy évente kiadnák mint megvásárolható "kiegészítőt". Akkor pénz is lenne a fejlesztésre és nem kéne agyonütni a játékot a korlátozásokkal.