sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Sir Critical
    Dehogy nincs visszaút. Pontosan azért van (vagy nincs :)), mert onnantól nem lesz út. Ha eltörlik a vet szinteket, akkor tökmindegy, hogy hol álltál addig, vet1-en vagy vet14-en (most a szintre utalok nyilván, nem a szerzett XP-re, hiszen annak természetesen lesz jelentősége, a Champion Pontok tekintetében). Ez az egész mostani helyzet inkább csak azért rossz, mert valaha, amikor indultunk, volt egy vet-maximum, a 10-es, amiért megérte "gürcölni". Kinek kicsit, kinek nagyon (a.k.a. Craglorn... ;)), de ebbe most nem megyek bele. Aztán lett a 12, a 14 az elérhető maximum. De folyton volt bennünk valami vágy, hogy elérjük a "végcélt".

És most ez az "út" egyszeri kvesztelős játékosnak (akit én ugye alapból jobban kedvelek, mint a "másik" félét), a végtelennel egyenértékűen hosszú lett. Bár egy ideje már nem logoltam be, de nem tudom hirtelen, hogy a quest-eken kívül honnan máshonnan gyűjtenék XP-t, hogy elérjem a vet14-et, tisztán abból, ha végigmennék a 3 (4-5) területen viszont nem lenne meg. Tehát gyakorlatilag számomra elérhetetlen lenne az a "végcél", aminek az elérését pedig az első napon kitűztem magam elé.

Úgyhogy igen, most egy megoldás látszik, mihamarabb "odaadni" a vet14-et mindenkinek, akit ez hajt (én még továbbra is képes lennék akár halálra küldetésezni magam, ha abból úgy el lehetne érni, mint ahogyan az volt az 1.5 előtt, azaz területenként 1 vet-szintet lehetne szerezni), mert muszáj megadni a lehetőséget mindenkinek, hogy elérje a - sokszor említett - "végcélt".