sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• gseldon
    Tudom, hogy kicsit ingerülten irogattam, elnézést kérek a fórum közönségétől, de ez tényleg nagyon lehangoló. Szomorú vagyok, olyan sok tervem volt, különböző build-ek amiket ki akartam próbálni. Most meg "kényszerszabadságra" kell mennem, mert tényleg ez lesz belőle, ha megpróbálnék maradni, csak magamat idegesíteném, az meg kinek jó. Addig elleszek a Dragon Age-el, azt úgyis nagyon várom már, aztán visszanézek Karácsony környékén. Ha következő, 1.6-os update nem tartalmazza majd a champion rendszert, akkor ez az átmeneti időszak viszont túl sokáig fog nyúlni, ami szerintem már mérhető mennyiségű előfizető elvesztését jelenti majd, hogy átmeneti vagy örök időre, az majd kiderül. Ezt pedig nem szeretném, mert drukkolok a játéknak. A fejlesztők balfaszkodása érthetetlen.
    Hogy mit tudnának tenni? Szinte magad mondtad ki Fred, ha már egyszer belőtték a különböző tevékenységekért kapható xp-ket, akkor csökkentsék le erre az átmeneti időre a VR szintekhez szükséges mennyiséget mondjuk 200k-ra az 1M-ről. Ennyi, egy paraméter. Amikor meg jön a champion rendszer, akkor meg visszaviszik 1,5M-re. Így mindenki elégedett lenne.
    Utoljára szerkesztette: gseldon, 2014.11.14. 13:22:14