sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Szerintem ertik, sot latjak is. De mit tudnak csinalni? Ha most atirjak az osszes monszter es esemeny altal "adott" XP-t, amelyet most lottek be - mar gondolva a champ systemre -, akkor azzal csak magukkal csesznek ki, mert par het mulva, a fazis 3-ban ujra megint at kell irni midnent. Csak annyit tudnak csinalni, hogy a jatekos oldalon csokkentik az ertekeket, vagyis a szukseges XP mennyiseg/szint parost. A mostani event/mob/boss/anyamkinja utan kapott XP nagy resze mar a kovetkezo, veteran rang nelkuli, poszt 50-es mechanizmusokra van belove, amelyek soran majd account szinten fogod gyujteni a champion pontokat.

Hogy mikor erkezik? Par nap, es kiderul, ahogy fellovik a PTS-t. En szemely szerint ugy hiszem, hogy a kovetkezo 2 Updateban (6-7) a vegere is erunk a dolgoknak, vagyis december vegen/januar elejen mar itt a champion rendszer. Utana pedig, a konzol premierrel egybekotve - ha meg nem fujtak le az egeszet -, johet a justice system, valamikor februar-marcius kornyeken. Lesz meg kozben egy Imperial City is, de szerintem az barmelyik fazissal egyutt megerkezhet.