sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Bandras DaSilva #18498
    Amit eddig én láttam az csak annyi növelést jelentett, hogy az 1-3 szinttel alattad lévő mobokért is full xpt kapsz. Ami nem nagy vigasz ha egy szintednek megfelelő mob 500 xp körül ad.

Az 1 millás sziont limit okés, de attól az amit korábban belinkeltek igaz, azért az elég durva, hoyg egy-egy questért ilyen 5-6k xpket kapsz.

World bossokat néztem én is 800-1200 xpket kaptam VR1-es szinten, az nem túl sok. Dolmenek bezárása ad valamennyit, de abból 3 van és jutalmat csak az első zárásért kapsz, utána max a mobok után.

Veteran dungeon sem nagyon ad xpt...legalábbis VR1-2n, ráadásul nehezebb most groupot találni is.

A VR-ok átalakításával egyet tudok érteni, a megvalósítással nem. Eddig egy VR rank egy V terület volt, most több kell egy területhez. Ezen az sem sokat segít ha 1 milla lesz a szintenkénti követelmény.

Régebben a questek a következő szint egy adott %-át adták veterán pontban. Az nem volt rossz elképzelés, azt kellett volna ide is átültetni, nagyjából azt az elvet követve, hogy az adott területen lévő quest lánc teljesítése adjon egy teljes szintet, a mellék questek csinálása ezen felül kellene, hogy adjon xp-t. Így talán többször is volna kedve az embernek végigpörgetni ezeket a területeket.

Eleve elhibázott ez a csináljuk meg a másik 2 frakció questjeit is hozzáállás.

Hagyták volna 50en abba az egészet és csináltak volna külön adventure zónákat (ahogy arról szó is volt). Nem kellett volna ezt a dolgot erőltetni.

Mindegy, kíváncsian várom, hogy mi lesz a vége, de sok jót nem várok. El lehet ilyen feltételekkel is játszogatni, de a casual tömeg előbb-utóbb megunja, hogy kb. hetente tud esetleg egy szintet lépni.

Én most húzok egy vr1-es karit (új, a régit meguntam), de kb. nem látom, hogy mikor leszek max szinten.

A dungeon scaling is papíron jól néz ki, de gyakorlatban nem feltétlen alakult jól. De ez más téma.