sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• gseldon
    Én a nagy xp nerf óta nem játszom. Ez az 1 milliósra leviszem a vr rank határát sem fog rajtam segíteni semmit. Van már vr14-es templar-om amit meguntam. Alt-ozni szeretnék, de NEM FOGOK még 1x végigmenni a VR zónákon. Egyetlen egy rohadt quest-et nem vagyok hajlandó megcsinálni még egyszer. Eddig el tudtam menni Craglorn-ba és hircine vagy shadow grind-al 2 óra alatt 1-2 szintet meglépni. Ez tisztességes és normális volt szerintem. Aki quest-elni akar, megteheti, aki csak a max szintre hajt (mert már egyszer végigment a questeken, vagy nem érdeklni, vagy csak PVP-zni stb. ) az meg megtehette a grind-ot. Most azonban teljesen mindegy, hogy 1 millió, vagy 1,4 millió a szükséges pontszám, nincs több grind, rám van erőszakolva a rohadt quest-elés. Hát ott rohadjanak meg ahol vannak, engem biztosan elvesztettek mint előfizetőt, pedig hűséges voltam, eddig mindent eltűrtem - pvp lagot, a töketlen peccseiket, a bugokat, soha egy szót nem szóltam, végig előfizető voltam. Majd ha egy quest lesz 100k xp és meg tudok végigrohanva csinálni 10 questet 1 szintért, akkor beszélhetünk...