sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Lengyel2
    "másfél misi sem egy hatalmas tett"... nem értek egyet, én szintezős veterán voltam még az update 5 után is, amikor bevezették az xp-t, és sokkal lassabban lehetett szintet lépni, mint amikor VP-t kaptunk, holott azt ígérték, hogy gyorsabb lesz. Az update 5 előtt egy veterán zóna kb, egy veterán szintlépésnek felelt meg (és még azt is lassúnak találták sokan), az xp rendszerben egy zóna végig-questelése (questek, dolmenek, bossok, solo dungeonok) csak annyi xp-t adnak, hogy nem tudsz egy szintet meglépni. Én az utolsó veterán szintemet xp-sen csináltam végig, és nem volt elég a vet 10-es Rift zóna, hogy fellépjek vet13-ról vet14-re, miután végigértem a főszálnak, és az egész térkép fehér volt, még grindelnem kellett, hogy elérjem a szintlépést.

De a fórumokon vannak olyan veterán szintezők, akik írják, hogy a zóna kétharmadát megcsinálták, és még csak a vet szint felénél tartanak. Ez azt jelenti, hogy alulszintezve kerülnek át a következő vet zónába, és a következőbe is... és a folyamat vége, hogy úgy érik el a vet 10 zónát, hogy kb vet 6-7 szintjük van. Én azt értem, hogy erre rá lehet pakolni group tartalmakat, triálokat, stb (habár az update 5 után mintha azok xp-jét is nerfelték volna), én is így lettem vet13-as, mire a vet 10 zónába értem. De _eredetileg_ nem így tervezték a mechanikát, hanem úgy, hogy questekkel el lehet érni a vet 10-et, és utána end game tartalmakkal a vet 14-et. Most nem lehet elérni csak a quest zónákkal a vet 10-et.