sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• basho
    Sziasztok.
    A Skyrim fórumát kerestem, de csak Benneteket találtalak meg.
    Remélem, hogy jó helyen járok...

A játék megvan nekem is. Bizonyos e s z t é t i k a i és e t i k a i okokból kifolyólag (Amelyeket a TES-IV. fórumán már közzétettem...), száműztem a fiókom legmélyére a lemezt, olyan mérhetetlenül megharagudtam...
    És ennek már több mint egy esztendeje.

De t a l á n, ha kaphatnék majd Tőletek némi segítséget, akkor újra elővenném a játéklemezt...

Ugyanis, ha kínlódni támad kedvem, akkor parlamenti közvetítést nézek a televízióban, nem pedig a számítógépemen játszom.

Szóval - megvan (ezer esztendeje) az alapjáték.
    De nincsen hozzá semmi más.
    Kiegészítők kellenének.

Ami leginkább hiányzott, az a hordozható szoba, vagy lyuk, amely a TES-IV-ben megvan.
    Élénken emlékszem rá, hogy a karakter nagy súlyt is képes volt elcipelni, de cserébe olyan lassúvá lett, akár a csiga.
    Szó szerint...
    És pihenni, aludni sem tudott akárhol...
    Ha pedig eldobattam vele a jó cuccokat - nem tudott üzletelni, és így nem volt pénze a karakternek...

A Karakterszerkesztése volt az első Probléma, amellyel szembesültem a játékban.
    Móricka mód leegyszerűsítették.
    Magyarán - gyalázatosnak láttam...
    Semmi finomság, semmiféle finom beállítások, amely a TES-IV-ben megvan.
    Ez bizony, ez nekem már a legelején nagy Csalódás volt.

Kérdésem, így a kezdőkörben, hogy az ElderFaceCopy program használható-e a Skyrim-ben?