Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
runcájsz #18402 Azt jóslom update 6-ra, hogy valamilyen formában visszakerülnek majd a pvp táborok. 
Ha jól tévedek, akkor most a VR szint hiányában is visszaestek a hp, mag, stam szintek. 49 pontot tettem HP-ra. Ha a maradék 12 pontot osztanám szét úgy mintha patch előtt lenne, akkor mennyit kellene tennem mag. és stam-ra? Magyarán, hány pontnyit esett vissza e két statisztika? Tudja valaki?
Erősítsetek meg abban lszi., hogy most annak is érdemes lehet vérfarkasnak állnia, aki egyáltalán nem használja, mert megkapja a +15% stam. újratöltést és nincsenek negatívumok, mert azok csak vérfarkas formában hatnak.
TIPP: A resto ág Healing Ward skill-je most vélhetően egy bug-nak köszönhetően brutál jó vész gyógyítás lett. Duplán nyomva nem csak idejét növeli a bubinak, hanem ki is 'pukkasztja' és rögtön megkapod a nagy gyógyítást is.