Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Horda Team néven játszottunk kb 2005 novemberétől 2012 szeptemberéig. A Battlefield sorozatokban sok szép eredményünk volt. Majd áttértünk mmo-ra, csapatosan először a GW2-ben kezdtünk, majd ott új nevet választottunk, mert sok irányból, sok más csapat tagjaiból állt össze a csapat. A horda nevet emlékből megtartottuk, feláldozhatók meg azért lettünk, mert pvp-n sokszor feláldozhatóak voltunk. Így egy szavazás eredményeként a The Expendable Horde nevet vettük fel. Azóta alkalmazzuk ezt a nevet.
A képekről ezidáig nem érkezett jelzés, hogy bárkit zavarna, csak tőled, de szerintem tőled is csak azért, mert képtelen vagy elviselni a jelenlétem. Ezen sajnos nem áll módomban változtatni, mivel a játék előfizetője vagyok, leszek még sokáig, valamint az én feladatom, hogy ezen a fórum rend és nyugalom legyen, érdekes és hasznos infókkal kiegészítve. Ezért, ha gondod van, szerintem neked kell változtatnod. Sajnálom, hogy így alakult.