sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Lengyel2
    Elolvastam a Justice system terveket, elsőre jól hangzik, de fog ez működni?
    Mivel jutalmazza a játék a tolvajt/assassint? Nyilván egy-két almáért senki nem fog lopni/merényelni. A fejlesztők értékes loot-ot ígérnek, meg nyilván eleinte a kockázat izgalma is jutalom.
    Mik viszont a hátrányai? Ha rajtakapnak, az összes Enforcer játékos rád fog vadászni. Az összes NPC enforcer is rád fog vadászni (és bizony magas a HP-je a guard-nak). Ha sikerül őket is megölnöd, a bounty-d még magasabb lesz, még többen fognak rád vadászni (hogy egy másik lore-ból idézzek, "rám 12 különböző rendszerben tűztek ki vérdíjat"), lesznek városok, ahova talán nem fogsz tudni belépni se. A legváratlanabb pillanataidban csaphat le egy enforcer, és elveszi tőleda rablott holmidat ((tanulság: minél előbb el kell csapni az orgazdánál)). A történet ott lesz még érdekesebb, ha a karaktered nem kimaxolt veterán, hanem kisebb szintű, akinek nem lesz esélye a 14-es enforcer játékosokkal és a guard-okkal szemben.
    Összegezve, szerintem, bűnözői útra lépni túl sok hátránya van az előnyeivel szemben ahhoz, hogy ezt az utat sok játékos válassza, különösen ha tudjuk (tudjuk?), hogy a legtöbb játékos a "tuti én nyerek" utat szereti választani.
    Az én tippem az, hogy tolvaj/assassin az első pár nap után nem lesz több, a városok tele lesznek grasszáló Enforcer-ekkel, de nem lesz kire vadászniuk. Ne legyen igazam.