sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• HyperManiac
    Hát az nem hangyafasznyi túlzás hogy 1 millió játékos van. nem vagyok belső ember, de 1000%-ra veszem, hogy az ESO-nak nincs 1 millió előfizetője.
    Persze az ESO még csak közelébe sincs a bukáshoz, és ez remélem így is marad. Egy rohadt jó, darkos (vééégre) hangulatú játék, amiben még rengeteg lehetőség van.
    A wowot meg felesleges szidni, van akinek tetszik, van akinek nem. Kétségtelen, hogy soha semmi még a nyomába sem érhet. Az meg nettó baromság, hogy csak a megszokott közösség miatt járnak vissza az emberek wowozni. Nekem is más klánom van, maga a játék tetszik, és a WoD valóban rettentő jónak hangzik, főleg a garrison rendszer, ami ugye nem egy statikus housing, hanem sok dologban szerepel majd. Volt olyan, hogy egy követőd szólt, hogy a társát elrabolták, egy instában tartják fogva, ki kéne szabadítani. A lényeg a lényeg, akármelyik fejlesztő megcsinál valamit, a blizz azt százszor jobban megcsinálja. Igen, van tapasztalat, de nem csak erről van szó. A blizz a wc1-el meg sc-al nagyon harapott, pedig akkor még nem volt 10+ év tapasztalatuk. Zsenik, és amihez hozzányúlnak, dübörög évekig. Szerintem ez nem olyan erény, amiért fikázni kell őket.