sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• HyperManiac
    Arra értettem, hogy sokan sírnak hogy nem jött be, meg mennek más mmo-ba. Szívük joga vándorolni, az ő döntésük, az ő pénzük. Ezért nem kell elítélni senkit, ahogy írjátok hogy mentek a wildstarba, onnan meg ki tudja hova. Én is ki szoktam próbálni az új mmo-kat, mert mióta a wow sikeres lett, mindenki mmo-t akar gyártani. Hátha jön majd valami, ami megüti a wow szintjét. Ebben nagyon sokan reménykednek. A bukást senki sem úgy érti hogy bezárják a szervereket. Az SWTOR igenis nagy bukás volt, nem véletlenül hozták be az F2P opciót. Ha sikeres lett volna, akkor mindenki fizetett volna érte ahogy a wow-ért is már 10 éve. Az EA pont nem az a banda, aki jófejségből elenged akár 1 centet is. Jól elvan az SWTOR, de nem erre számítottak, sikercímet akartak de nem jött össze. Reméljük itt másképp lesz. Az SWTOR is 1 év alatt dőlt be, a TESO-ban viszont van lehetőség. Remélem élnek vele.