sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Bandras DaSilva #18037
    Megoldás erre: nemzetközi csapat.

Amúgy meg a mennyiség nem feltétlen jelent minőséget is. Nem azt mondom, hogy a magyar guildek annyival jobbak lennének...de a 450 fő sem jelent garanciát semmire. benne vagyok pár nagy nemzetközi guildben. Ebből 2 az ami tényleg jó, a többiben gyakorlatilag hiába van 300 ember online egy este, egy sima vet dungeont sem tudsz összeszedni, de mondok jobbat, hircine grind group sem jön össze.

Ez a magyarozás meg kurva unalmas már. Minden MMo forumon van ilyen duma. Van 80 millió német, nyílván, hogy ők többen lesznek egy iylen játékban.

Amúgy elárulom, hogy ugyanez megy brit, usa guildekben is. Egy időben sokat játszottam britekkel és amcsikkal. Volt egy kemény mag ami köré épültek a guildek. Kb. ugyanúgy ment a kavarás meg a szarakodás meg a kilépés és ez abbahagyás ha olyan patch volt ami nem tetszett a népnek. Azért mert nem feltétlen hallasz róla még ez van ott is. Ezért esnek szét a nagy, híres guildek is. Szóval ezt hagyjuk.

Amúgy meg pont elég 20-30 ember itt is kb mindenre ha épp egy időben vannak online. Szóval nem kell ahhoz 500.

Kihaltságról meg csak annyit (ez már nem neked), hogy én lehet akkor más dimenzióban élek, de amikor játszom mindig találok embereket ha questezek és mindig találkozom más játékosokkal is. Sőt, én pomnt azt érzem, hogy ismét nőtt a játékosállomány. Néha túl sok az ember a VR8-10es területeken is.