Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
A veterán zónák azért üresek, mint már említettük hónapokkal ezelőtt, mert mindenki Craglorba megy egyenest xp-t farmolni, küldizni, már azt is kitárgyaltuk sokszor, hogy miért.
Nem túl prezentativ, de 3 hónapja tolom nap mint nap a guild hirdetést az összes zónára, és nagyon sok az új játékos, legalább annyi, mint amennyi elmegy. Ha a magyar jelentkezőkön keresztül kivetítem az állapotokra, akkor vannak új vásárlók, nem csak lemorzsolódók. Legalábbis hozzánk átlagban 2 új magyar játékos csatlakozna hetente.
A magyar csapatok meg nem véletlenül csuklottak be, kb ugyanez van minden mmo-nál, 50 felé kell bomlani, mert mindenki megcsinálja a maga kis kalandját, aztán eltűnnek, mert jaj nincsenek meg semmire. Egyébként meg eszük ágában sincs bármin változtatni. Már a megjelenés előtt leírtam, hogy ez lesz, pedig nem vagyok jós. Az arra méltó csapatok, meg köszönik megvannak és jól eljátszogatnak.
A német és egyéb nációjú csapatokat meg teljes szívemből irigylem, mikor olyanokat olvasok a chat-en, hogy 450 aktív játékos mellé keresnek még 50 másikat és ezek nem kereskedő guildek. Sőt azt is irigylem, hogy nekik nem gond, 50-en elmenni pvp-zni, sőt ha nagyon akarnák, akkor az egyik szövetséget totál meg is töltenék. Ők itt járnak, mi meg ott, hogy 4-15 fős csapatokkal dőlünk el minden mmo kezdésnél. Na nem baj, egyszer majd ez is változni fog, de nem miattunk. A magyar ilyen.