sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Ugyanezt csinaltam 40-45-os szintig, heavy+2hand, dmg/stamna cuccokkal sorcival, WreckBlow, CritCharge, CritSurge, Immovable, es mageswrath kivegzonek (a tavolsag miatt - a videoban ha jol latom o reverse slasht hasznal - nem pocsekoltam charge-t kivegezni/vagy 1 seces blowt, hanem tudtam szpemelni a wrath, mana ugysem kellett), ultiban pedig PowOverload vagy Atronach, szitutol fuggoen mielott atvaltottam leather dualra. Az egyetlen gondom az volt a 2handdal, hogy a wrecking blow volt az egyetlen kozelharci tamadasom, mert a charge nem minden esetben tudtam hasznalni - a tavolsag miatt akkor erte meg igazan, ha volt hely nekifutni, es nem pont 5 yardra hasznaltam -, es neha a blow miatt elrepult ellenfelek deszinkronizaltak lettek, hiaba utottem oket, nem ott "alltak" valojaban, es emiatt szoptam sokat. A vegen elfogyott a turelmem, ezert inkabb valtottam a dualwieldre :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.09.01. 12:49:22