Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Barmelyik class olyan aoe festet rendez light+staves komboval, hogy orom nezni. :) (sajnos, tegyuk gyorsan is hozza) En a sorcival valasztottam ezt a karriert, igaz az Altmer passzivok es az uj set item bonuszok miatt heavyben is hasonloan effektiv a dolog, foleg a 8-10 seces immovablenek koszonhetoen. A tobbi classal nem akartam reprodukalni ugyanazt a aoespam stilust, kvazi 1-1 class skillt valtoztatva.
Megmondom oszinten, en egy, a redguardhoz illo classt akartam, aki inkabb melee harcokban/kal ervenyesul, mint sem magiahasznalat teruleten/magiaval. A dragonknight jo otletnek tunt eleinte, de aztan kiderult, magicka nelkul a fejem tetejere is allhatok, az a class stamina buildekkel csuklik mint a kempingszek, foleg leather+stamina komboval :) Ijaszt nem akartam (mar van), castert sem (az is van) es gyogyitonak is ott a Templarom. De majd kitalalom, mi legyen vele, valahogy csak tul lehet elni DK-val meleekent is. Ha mas nem, megvarom az Update 4 combat skilljeinek revampjat.