sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Ez a kerdes mar tobbszor is elokerult az elmult idoszakban, es egyszeruen nem ertem. :) Mondtak, hogy majd erkezik a Testveriseg es a Tolvajok Cehe, Justice System, loverseny, mittomenmicsoda, de soha sem irtak konkret datumot vagy update szamot. "Majd erkezik a premier utan", vagy "majd erkezik post launch", esetleg "erkezik a kozeljovoben valamikor".

A ket Cehnek nem szabad megerkeznie most, amig nincs Champion rendszer. Meg nagyobb faszsag es designer hiba lenne, mint a veteran rendszer egesze. A masik, hogy a Justice System megelozi majd a ket cehet, nem egy update soran jonnek, ez fix, vagyis van meg mit rakni a jatekba addig, amig a ket Ceh erkezik.

Tippelek csak, de komoly osszeggel fogednek arra, hogy mindez mar csak 2015 elejen erkezik. Addig pedig lemegy a Veteran-Champion csere, es megerkezik a Justice System ev vegen.