The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2.nem mondtam hogy nincs slowja a nb-nek, bocs ha megtévesztõ volt, van neki, sõt morfolva rootol is
3.knockback az íj képesség azt ne keverjük bele
Templart ugyan nem próbáltam de biztos vagyok benne hogy a Piercing Javelin többet ér az Agonynál.
"Not Weaken.... Weeeaken"
No offense
Az agony pedig ranged CC, 12 secre kivon valakit a forgalomból.
Jó valamelyik?
A mohának mindig a déli oldala fás!
Én szerintem csak azért mert jól hangzik hogy nightblade ne dönts amellett. Sokan azt mondják de szerintem igazából fogalmuk sincs.
Nightbladenek szerintem egy elõnye a 2,5 sec invisibility, ami jól tud jönni. Meg ha már nem lesz bugos akkor a 30% attackspeed + 30% stamina regen hozzá.
Javaslom nézd meg a templar képességeket: ranged stun+knockback, ranged slow, heal. Tudom hogy archer de a heal elég fontos. NB-nek is van, csak az sebez is viszont az nem egybõl healel.
-üdv lvl 55 NB archer
http://edtool.net
Én így kis szinten Nightblade-re szavaznék ha Bow,crit support(medium armor-weapon crit),valami ilyesmin próbálkozok éppen de nem tudom majd nagy szinten is jó lesz v.sem.
Nagyon összetett az egész és nagyon sok idõ kitapasztalni.
Mondjuk láttam én már DK-t is main Bow,AoE és Heavy armor.Egész életképes lehet az is.
Én alapból csak Nightblade kezébe adok íjat,az én játékstílusom a többivel nem teszi lehetõvé,hogy használják..
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Íjász karakternek melyik class a legideálisabb, legmegfelelõbb?
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.
Daggerfall Szövetség:
-Bretons of High Rock
-Orcs of Orsinium
-Redguards of Hammerfell
Aldmeri Domínium:
-High Elves of the Summerset Isles
-Wood Elves of Valenwood
-Khajiit of Elsweyr
Ebonheart Paktum:
-Argonians of Black Marsh
-Dark Elves of Morrowind
-Nords of Skyrim
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Néha kicsit untam mondjuk a szellemvilágos küldiket mert azért itt-ott elgurult a gyógyszer és álomból is álomba mentünk, de ezek is elég jól megírt dolgok voltak.
Viszont a veterán területekre már nem volt idõ úgy látszik. vet 2 es rangon tolom még Auridonban, de nem mindig sikerült upgardelni a lootot. Arról már nem is beszélve, hogy pl. a Banished Cells veterán dungeonban sime lvl 15 ös cuccok potyognak a ládákból, a bossok viszont veteran 5ös itemeket dobálnak és így a mókán kívül sok értelme nincs lemenni ezekbe per pillanat. Mondjuk én járok mert szeretem a kihívást, de az is beszédes, hogy a legjobb runt egy olyan csapattal csináltam (random) ahol egy vet2es volt és három vet 1 es. Relatíve kevés fekcéssel meg tudtuk csinálni, pedig az elején nagyon úgy tûnt, hogy kevés lesz a dps.
Néha nem nagyon értem, hogy hogy jutnak el az emberek veterán szintekre mert olyan tankokkal lehet találkozni, akik dobják az aggrot, a vámpír miatt ha vki gyufát gyújt mellettük már el is bukták a hpjük felét és azért néhány dpsnek is kihívás megértenie, hogy ne kifelé fusson a healekbõl meg hogy ne álljon a piros körökbe, stb stb.
Ezeket remélhetõleg hamarosan javítják és Craglorn is játszható lesz kisebb vet rangon is.
Más: a main story vége meg coldharbour vége viszont iszonyat feelinges. Nagyon régen élveztem questeket ennyire.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Szóval nem tudom hova tenni ezt a kettõsséget, mintha két, egymástól teljesen függetlenül dolgozó, nem felügyelt csapat csinálta volna õket. Kíváncsi leszek majd a másik két frakció területeire.
Ezen felül, spoiler nélkül, érzek egy apróbb dramaturgiai törést a main storyban is 40-45 között. Vki volt még így ezzel?
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Jelentkezés itt, rád bízom mit írsz: [email protected]
Feltételek:
a) 18+ életév, lehet kevesebb, ha tudsz viselkedni
b) Legyen normális mikrofonod, géped és neted a játékhoz
c) Csapatmunka, közös programokon részvétel, társaid segítése
d) TS használat kötelezõ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Aki már megcsinálta ezt, hanyas szinten tette?
Mert amúgy 23-as ellenfeleket ölök hármasával, de ez egy kicsit megint nehéz...😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Az Inner Fire-t pedig ki is tanulom amint lehetõségem lesz rá.
SweetFX-et használok csak sajnálatos módon a kép nem adja vissza a minõséget, de legközelebb PNG-ben mentem a képet/képeket.
Tip: ha a saját cuccaid töröd be akkor kevesebb xp jár érte. Ezért jó ha valakivel összeállsz és egymás cuccait tördelitek, de ez nem kötelezõ, csak kicsit gyorsít a craftoláson.
Lesz majd két féle tauntod is (másik az undaunted Inner Fire-je) amivel még jobban tudsz majd tankolni, mivel az utóbbi magickát eszik és ranged. Ha jobb képet akarsz csinálni, akkor png-ben mentsd el, én azt szoktam használni. Nem túl nagy filet csinál és szokták szeretni a feltöltõ oldalak. (RadeonPro-val készítem, illetve a Fraps is jó) Plusz próbáld ki a sweetfxet.
Üdv a fedélzeten ! <#wave>#wave>
Folytattam az Imperial Dragonknight (tank) karakterem, délelõtt végigcsináltam a Spindlecluth dungeont eléggé élvezetes volt, bár a tankolás kissé eltér a többi MMO-ban tapasztaltaktól, de nem rossz. 😊
Megléptem a 16. szintet, lecrafoltam az új armor szettemet, közben "biznisz barátságot" köttetem egy francia játékossal, megbeszéltük, hogy felkeresem majd ha alapanyagokra van szükségem. 😄
Íme a karakterem:
(eléggé szar a minõség 😞)
Greetings, hero!
Thank you for contacting The Elder Scrolls Online Team.
Thank you very much for letting me know about this! Your guildmates are correct: our developers are working diligently on a solution to this issue. 😊 This will be solved soon, in an upcoming patch. In the meantime, perhaps try working towards some other achievements.
Best of luck in your quests in Tamriel!
Thank you for your continued interest and support!
Nem semmi support. Nagyon jól nyomják.
"Combat with any monster in a Trial will block resurrection for group members until combat ends."
Összesen hatvanszor lehet éledni, ami azt jelenti hogy 12 fõnél ha wipeol a parti akkor hamar el fog fogyni a kezdeti kitapasztalós idõszakban.
Vampire
Bat Swarm: Fixed an issue that was allowing this ability to erroneously deal damage through walls.
Vampire passive abilities will no longer stop working when your character dies.<#vigyor2>#vigyor2>Woho!<#taps>#taps>
"The XP awarded for killing enemy player characters has been doubled.
XP rewards for completing the quest to kill 20 enemy player characters have also been increased."
Már csak azzal kéne kezdeni valamit, hogy heal után is adjon xp-t /vp-t, mert így nem nagyon éri meg hílelni.
"Veteran-rank monsters will now correctly drop Veteran-rank potions."
<#eljen>#eljen> Hirtelen ezeken akadt meg a szemem, de végre a sok quest bugot is fixelik, be lehet fejezni az acsikat.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Felettesemnek kellett segíteni és lényeg az, hogy meghalt volna ha bele egyezek abba, hogy feláldozza magát, de nem!<#ejnye1>#ejnye1> Mondtam, hogy jól van te a mai napot meg fogod élni, keresek valakit helyetted. Ott is hagytam és vándorútra indultam a környéken.<#wave>#wave>
Találtam is egy fogolyt, aki könyörgött, hogy engedjem ki és segítsek neki kijutni.<#help>#help> Hazudtam neki, hogy kivezetem, de a jó ügyért!<#nemtudom>#nemtudom>
Ez még oké, itt annyira nem sajnáltam, de mielõtt belõle lett a csali eltolt egy mondatot, hogy reméli, hogy ez tényleg segít kijutni, hogy végre láthassa a családját. Két másodpercre rá kutyakaja lett belõle.<#wilting>#wilting>
Nagyon jók a küldetések a játékban. Szinte minden nagyobb küldetés lánc végén döntened kell a szembenálló 2-3 fél között, hogy kinek kedvezel. És ennek megfelelõen változik a világ, mikro- vagy makrokörnyezeted, a phasingnak megfelelõen. Sõt, van a játékban - nem kötelezõ jelleggel - intimidating és persuading, amivel akár egészen más irányba is mehet a sztori - vagy ha nem küldetés, akkor ezzel kirabolhatod a karavánok kereskedõit a vadon közepén 😊. Az kétségtelen, hogy a küldetések nagy része a szenvedés, a nyomor, a háborúban eltûnt családtagról, vagy betegségrõl, esetleg inváziós problémákról szól, de ez egy ilyen korszak. VAnnak azért õrült, magukat királynak képzelõ emberek, vannak trükkös Hercegek, és még lehetne sorolni. ÉS MINDEZT EGYEDÜL JÁTSZVA!
De mivel ez egy mmo, lesznek össze-vissza rohangáló játékosok, lesz aki elõled nyúlja le az ércet vagy növényt, lesz aki átugrik a hulládon és nem segít, de ez LEGKEVÉSBÉ SEM A JÁTÉK HIBÁJA, ez emberi reakció.
És a végére annyit, hogy pont ez a játék egyik hibája. Az 1-50 szintezés annyira hozza a singleplayer TES részeket, hogy azon veszed észre magad - leszámítva a publikus dungeonokat és a world bossokat -, hogy NEM PARTYZOL, hanem fõként magányosan kalandozol és élvezed az egészet. Pedig, ugyebár ez egy mmo, társasjáték vagy miafene, de mégis singleplayerként játszod az idõ nagy részében.
Errõl ennyit.
"We are in process of putting up our first major update to the game on our Play Test Server (PTS), which includes many updates to the game, including class and weapon ability tweaks, content fixes, and updates to almost all game systems. It also contains our new end-game Adventure Zone, Craglorn, with Veteran content aimed at 4 and 12-man groups. So stay tuned for PTS patch notes for all the other fixes that we’ve been working on. This is a major update to the game, so it will be on PTS for at least a week or 10 days for testing before we take it live."
Patch notes PTS
2. 18 zárt dungeont, meg egy csomó nyitottat
3. Van egy akkora pvp zóna, normálisan megjelenõ karakterekkel, ostromokkal, mint más játékban egy az egész játék térképe
4. A játék küldetései az utóbbi 10 év legjobb és leghangulatosabb mmo küldetései, igazi TES színvonal
5. Akármennyi hiba van, akármennyire fikázzák, olyan sima mmo startot produkáltal, amire becsületére vált volna sok cégnek, kiadónak és fejlesztõnek
Igen, ez nem egy single player játék, ez egy TES mmo, és ha ezt sikerül feldolgozni, akkor meg kell venni.
ANDAXINx: Ugye azért érzed, hogy nem elsõsorban az árával van bajom, adtam már én is többet kevesebbért. De te sem adnál túl sokat egy olyan ruháért, amit lehet soha nem fogsz felvenni.
Na nem keltem a feszültséget, legközelebb csak akkor írok, ha esetleg benevezek rá egyszer.
Ennél rpg-sebb egyik mmo sem lesz, az swtor sem.
A buff,statok stb szavakhoz meg szokj hozzá, mindegyik játékban jelen vannak, bár itt a minimális alap ui meg stb próbálja elég jól elhitetni veled, hogy single playert játszol.
Úgyhogy ne add fel. Megcsinálható, csak nem egyszerû. És az urban legend (hogy a meggyõzés/megfélemlítés miatt egyes questek kimaradnak) egyszerûen nem igaz.
Ha ennyi pénzt nem tud megspórolni valaki, akkor ott már marha komoly gondok vannak IRL.