Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Lengyel2 #17798 "Tudom, ez nagyon szubjektív dolog, de szerintetek egy főleg single player beállítottságú, de az Elder Scrolls játékok világát szerető, inkább casual játékos mennyire találhatja meg a számításait az ESO-ben?" Én is ilyen beállítottsággal kezdtem játszani, lvl 50-ig szinte végig lehet így játszani a választott alliance-od PvE tartalmát. - DE - hidd el, - hogy ilyen költőien fogalmazzak - hogy a játék szépségeinek teljes mélysége akkor fog kibontakozni előtted, ha elkezdesz másokkal együtt játszani, akár ha csak egy-egy dungeon raid vagy cyrodiil-i PvP bányafoglalás erejéig is. Én mint single player mondom neked, hogy megtanulni összedolgozni egy csapattal, az olyan élményt adhat, hogy utána már elkezd kevés lenni a szóló quest-elés. Már amikor elindítod a játékot, legyél benne egy neked szimpatikus guild-ben, és ha az a guild jó, akkor sokat fogsz tanulni a többiektől már a kezdetektől. Welcome to Tamriel!