sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Omrega
    Nem kell várni a max szintig, resetelni bármikor lehet, amikor már úgy érzed, hogy változtatnál valamin.

A rendszer szerencsére nagyon kötetlen.Pont a minap maxoltam ki a destro staffot, illetve hagytam abba a pajzs egykezes felállást, és váltottam 2handed / dual weapon felállásra, úgyhogy megint volt egy skill reset. ( 183 pont ).

A főzést már 2 resettel ezelőtt felvittem 50-re ( a legkönnyebb - amíg be nem hozzák a justice rendszert ), akkor csináltam egy rakat kaját, most 1 pontom sincs rajta. Sőt a heavy-n is csak a 2 pont maradt a skill miatt, pedig az is maxos, és most 1H/1M/5L-be mászkálok,
    de csak a Light passzívjai vannak kirakva.

---

Izlés kérdése, de szerintem érdemes mind a 3 szakmát fejleszteni ( ami nem jeleneti azt, hogy pontot is teszel rá).
    Simán esik is elég tárgy, de ha értesz hozzá, akkor olyan felszerelésben mászkálhatsz amit szeretnél használni.

Fontos, hogy a kutatást már korán elkezd, és tegyél mindegyikre legalább 1-1 pontot, hogy egyszerre 2 tárgyat tudjál kikutatni, mert ez mindenképpen időigényes, és később már késő elkezdeni. Legalább 6-osra érdemes felvinni egy-egy tárgy trait ismeretét, mert a hasznos szettek 6T-sek, de 3T-ek között is vannak jók.

A szakmázás fő korlátja a rendelkezésre álló tároló hely. Sajnos emiatt még altokat is érdemes használni.

Az is lehet, hogy praktikusabb a főzést inkább az egyik alttal megtanulni, de akkor meg a tárgyak átadása a macera. Viszont megspórolhatsz a fő karakternek 9-10 skill pontot.

Én szép lassan haladok a történetben ( V7 ) mire elérek a végére, remélem megtanulok még ijjal, restoration staffal bánni és a közepes páncélban rohangálni. A végjátékban meg majd kitalálom, hogy épp milyen stílusban szeretnék játszani.