Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Én is ezért gondolkodok 1h/shield-ben, mert valahogy a dual staff nekem nem annyira templaros (+ Skyrimben is 1h/shield-el mentem). 
Armor-ból én 5H/2L-ra gondoltam fejlődéshez (így lvl50 előtt mindkettő maxos lesz elvileg), később meg szituációtól függően váltogatom majd (pl. healeléshez lehet jobban jön majd a full light).
Amúgy a skillekre milyen bátran lehet költeni a pontokat? Ezalatt azt értem, hogy célszerű csak a leglényegesebbekre rakni, vagy simán lesz annyi skillpoint, hogy több ágat is kifejlesszek (pl. az összes class alapút), s így kedvem szerint váltogathassam a skilleket.
Valamint szerintetek megéri a blacksmithing-et fejleszteni (ahogy a karakter is fejlődik), s mindig legyártani egy saját armort bizonyos szintenként, vagy jön majd elég a küldikből/dropok-ból, s célszerű inkább eladni a dolgokat, ahelyett, hogy pl. "betörném", vagy kikutatnám (research)?